Handelsbetingelser

Generelle oplysninger


Lygt1

Enkeltmandsvirksomhed
38752596
Bag Volden 31

6392 Bolderslev
info.lygt1@gmail.com
0045 93930172


Betaling


Betaling kan foretages med Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MobilePay, MasterCard, Diners eller PayPal og der kommer INGEN KORTGEBYR.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Betales ordren via en normal bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Det samme gælder for betaling via PayPal (Her gælder egne regler).

Ved afhentning på adressen, kan der kun benyttes MobilePay.


Levering

 

Alle bestillinger bliver sendt som GLS-pakke til din valgte GLS-pakkeshop (Vælges ved bestillingen).

Leveringstid er normalt 1-2 hverdage for lagerførte varer. (Normalt sender vi alle pakker samme dag, hvis de er bestilt inden kl. 11:00 på hverdage).

Bestillinger fortaget fredag efter kl. 11:00 og i weekenden,  bliver sendt mandag efter kl. 11:00..

 

Prisen for fragt er 39,00 kr. ind til køb for 600,00 kr., derefter er fragten GRATIS! (Dette gælder kun i Danmark!) (Ring eller skriv for priser til Grønland, Island og Færøerne).

Vi sender på alle hverdage, og bestiller du inden kl. 11.00 man-fre, så bliver pakken sendt samme dag (forudsat at varen er på lager). Bestillinger som er gennemført i weekenden bliver sendt mandag. Leveringstid på ikke lagerførte varer: (Ring eller send en E-mail). (Vi svarer alle emails inden for 24 timer.)

Ved pristilbud på større mængder af varer, betales den reélle fragtpris. (Ring eller skriv for tilbud!)

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.
Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får den første vare i fysisk besiddelse.

 Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en Email til: info.lygt1@gmail.com eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen (download, ret til og upload i PDF). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
 Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original og intakt emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: 
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 50,00 kr.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:


Lygt1
Bag Volden 31

6392 Bolderslev


Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:


Lygt1
Bag Volden 31

6392 Bolderslev


 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Lygt1 og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på www.lygt1.dk er Ejer/Gaëlle M. Cour.
 
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
 
 
Som registreret hos Lygt1, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info.lygt1@gmail.com.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til: (Lygt1 v. Gaëlle M. Cour, Bag Volden 31, 6392 Bolderslev)

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til e-mærket, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. (https://www.emaerket.dk/)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 06/12/2017